#cancerbarnbaandet 2017

I efteråret 2016 har Sofie valgt af personlige årsager ikke at fortsætte med projektet. Foreningen Cancerramte Børn har gjort et utroligt indtryk på mig og hvilken forskel de frivillige gør og har gjort i mere end 20 år, for børn med cancer. Derfor har jeg valgt at blive ved med at sælge og fremstille armbånd, så længe, det hjælper foreningen med at samle penge ind. Det er nemlig initiativer som disse, der gør, at de kan blive ved med at lave aktiviteterne for børnene. I starten af 2017 er det primært salg af armbånd fra butikker og personer rundt i landet, som der har solgt armbåndene til venner og bekendte, som har rykket på indsamlings-tallet. Personligt har jeg ikke haft det store overskud til at opdatere facebook side og hjemmeside, da jeg også selv har rigtig travlt med studie og studiejob. Jeg er dog meget stolt og beæret over at blive “Årets Frivillige 2016″af Foreningen Cancerramte Børn, for at have gjort en ekstra indsats for dem, og derfor jeg vil gøre alt for at få #cancerbarnbaandet videre

Kærlig hilsen, Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *