Årets Frivillige FCB’er 2016

I denne weekend foregik årets største arrangement ‘Familieweekend’, som handler om at blive forkælet og få ladet livets batterier op.❤️ I denne anledning var jeg forbi, og hilse på disse søde mennesker – og blev meget overvældet da vi fik overrakt prisen som “Årets Frivillige FCB’er 2016”.En pris som går til frivillige, som gør en ekstraordinær indsats, for at samle penge ind til Foreningen Cancerramte Børn. Vi blev indstillet i år, da vi indtil videre har indsamlet 194.600 kr. ????? Vi vil i denne anledning, sige 1000 tak til alle jer, der har støttet os i at få dette projekt startet – det har været et overvældende år.. Vi er meget stolte over, at kunne gøre en forskel, og blev meget rørt over den fine tale fra formand Jan.
Vi håber på at det næste år, er et fordoblet beløb! ?Vi elsker at I spreder budskabet om os, og håber vi kan nå det magiske tal 200.000 snart ❤️ Armbånd kan bestilles på www.cancerbarnbaandet.dk/?p=12
020916 Årets FCBer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *